Bestel hier het boek De Zuiderzee en ontvang gratis een etsje naar keuze, (zie hieronder),  alsook een facsimile-uitgave van een kaart der Zuiderzee uit 1924, op linnen gedrukt. Een 'must' have voor uw (boord)bibliotheek, voor uren en uren lees en kijkgenot (of andersom).

de Zuiderzee

€ 34,95

de Zuiderzee

€ 34,95

11 orginele vertellingen, 80 pagina's, rijk geïllustreerd. In linnen gebonden. Ontvang gratis bij uw bestelling een etsje naar keuze (zie hieronder) en een facsimile-uitgave van een kaart der Zuiderzee uit 1924 op linnen gedrukt. Een 'must' have voor uw (boord)bibliotheek voor uren en uren lees en kijkgenot ( of andersom).

KIES ALLEEN UIT ONDERSTAANDE ETSJES, BEHORENDE BIJ DE BOEKUITGAVE

Reactie plaatsen

Reacties

Nina Bloemendaal
3 maanden geleden

Goedemorgen Bart,

Via Collage kwam ik de schoolvoorstelling over de Zuiderzee tegen. WIj zouden deze graag met 3 klassen doen. Kan dit met zijn allen tegelijk in onze zaal bijvoorbeeld (de drie klassen die meedoen zijn ook ons schoolkoor)?
Met mijn klas 5 ga ik op donderdag 13 juni op bezoek op Schokland, dus het zou superleuk zijn als we voor die tijd met jou een datum kunnen prikken.
Ik hoor het graag!

Met hartelijke groeten,
Nina Bloemendaal

Simon P. van Duin
een jaar geleden

Hartelijk dank voor het door mij bestelde boek "De Zuiderzee". Ikvind het boek , de tekeningen en de etsen fantastisch. Ook de linnen waterkaart is prachtig. Alleen jammer dat de beloofde gratis ets er niet bij zat.

m.vr.gr.
Peter van Duin

Carla bosjohannah
een jaar geleden

Is dit boek ook in een boekwinkel te koop? En zo ja waar?

ijsbrand dijkstra
2 jaar geleden

Beste heer Reindersma,

U heeft in het verleden ook een ets gemaakt van de Lemsteraak WL 18 heeft u deze ets nog?
Ik ben eigenaar van de WL 18 en vindt het leuk om nog een druk ervan te hebben.
Ik hoor graag van u

Met vriendelijke groet,

IJsbrand Dijkstra